+46 (0)40 622 72 80 support@southwestit.se

Cisco Meraki Infrastruktur

Världsledande nätverkslösningar

I våra tjänster kring trådlöst nätverk så använder vi nästan uteslutande utrustning från Cisco Meraki – ett bolag inom Cisco koncernen som fokuserar på infrastruktur som man kan implementera, övervaka och styra från molnet i stor utsträckning.

Vi marknadsför även Cisco Meraki’s produkter för ren produktförsäljning, och vi kan vid behov hjälpa till med installationen ute hos dig och agera specialist snarare än tjänsteleverantör.

Produkterna, beroende på implementation, passar alla storlekar av företag – från 10 anställda i ett kontor, till 10 000 i 40 länder globalt.

För att komma fram till vilken modell som passar dig och ditt behov – kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt.

Cisco meraki infrastruktur
Brandväggar, switchar och trådlöst

Brandväggar, Switchar och Trådlöst

Cisco Meraki’s lösningar täcker i stort sett hela infrastrukturbehovet, och du kan bygga och styra hela ditt nätverk från molnet. Du kan förvänta dig all Enterprise-funktionalitet och lite extra därtill i var och en av produktlinjerna.

Produktutbudet inom de olika kategorierna är relativt stort – och vi kan guida dig till rätt lösning för ditt trådade eller trådlösa nätverk.

För mer information om de olika produkterna se länkarna nedan.

Vi kan leverera i hela Norden, inklusive installation och support på platsen.

Våra tekniker är kvalificerade för uppgiften och vi har hjälpt många företag, stora som små, med mängder av olika konfigurationer – allt från enkla öppna gästnät till stora nät med WPA2-Enterprise och 802.1X / RADIUS integrationer. Vi driver även flera större brandväggsinstallationer och switchar många tusentals Mbps.

Våra tjänster efter leverans

I de fall våra kunder köper Cisco Meraki som produkt så kan vi fortfarande leverera en garanterad drift på dessa lösningar. Den löpande kostnaden sjunker då, men vi garanterar fortfarande funktion och sköter om hela tjänsteleveransen – och installation vid behov.

Man kan även köpa kompetens och projektledningstjänster från oss avseende nätverksarkitektur, support eller säkerhet.

Vi är en Cisco Select Partner med specialisering på små och medelstora bolags behov – vi kan hjälpa dig designa, köpa in, bygga och installera världens bästa infrastruktur. Vi erbjuder även fältsupport kring Cisco’s produktutbud till bra priser.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din infrastruktur!

Cisco Select Partner
mt|call_missed|
mt|call_missed|

Kontakta oss