+46 (0)40 622 72 80 support@southwestit.se

Hosted Mail

– 5 el 25 GB lagring per användare och antispamfilter ingår!

Främsta fördelarna

Håller kommunikationen levande där e-postmeddelanden skickas med förstklassig tillgänglighet och tillförlitlighet.

Hjälper till att skydda användarens och organisationens värdefulla information från spam och skadliga virusattacker. Ger tillförlitlig kommunikation inom företaget utan extra kostnad eller komplexitet. Förenklar att myndighetskrav uppfylls på ett sätt som stöder de olika behov som medarbetare och administratörer har.

Åtkomst överallt. Med Microsoft Exchange Server har användarna tillgång till e-post, röstmeddelanden, kalendrar och kontakter, oavsett var de befinner sig, från en mängd olika klienter och enheter.

Hosted mail
E-post i din mobila enhet - Hosted mail

E-post i din mobila enhet

Ökar produktiviteten då den möjliggör för användare att snabbt kunna svara på e-post hemma, på jobbet eller på resande fot.

Erbjuder användarna ett enda verktyg för att komma åt alla sina viktiga kommunikationsredskap – inklusive röstbrevlåda, fax och e-post – och samtidigt undvika den kostnad och ansträngning som krävs för att upprätthålla separata system.

Ger en snabb, smidig och välbekant Microsoft Office Outlook-upplevelse mellan olika enheter och klienter utan krav på extra programvara eller tjänster.

Förbättrar samarbetet och produktiviteten genom att göra det lättare att hitta och dela information, dokument och kalender från var än du befinner dig.

Inbyggt skydd

Microsoft Exchange Server har inbyggda skyddsteknologier för hålla er verksamhet igång, minska spam och virus, möjliggöra konfidentiell kommunikation och hjälpa ditt företag att vara kompatibelt med säkerhets- och skyddskrav.

Detta ingår:

5 el 25 GB lagring per användare
Daglig backup av mailbox

Antispamfilter – skyddar dig från spam

Åtkomst till Webmail
Active Sync – åtkomst till mail från din mobiltelefon
Licens för office paket under avtalstiden (tillägg)

Kontakta oss