+46 (0)40 622 72 80 support@southwestit.se

cloud management

Många småföretag nöjer sig med att använda sin router som en accesspunkt till sitt nätverk. Det innebär att det ofta kommer att vara problem med att leverera en korrekt signal till hela företaget – speciellt om du har flera våningar eller byggnader. Ofta hamnar routern i ett hörn – långt ifrån där behovet är störst.

Med Unifi Cloud Management får du hjälp för att säkerställa att ditt nätverk täcker hela företaget. Vi hjälper dig att ställa in och hantera ditt Unifi-nätverk och din utrustning så att den fungerar optimalt.

Ett bättre nätverk behöver inte kosta en förmögenhet. Vad det kostar beror på hur många Unifi- accesspunkt du behöver. Vi hjälper till att ta reda på det.

Vi ser till att alla accesspunkter alltid uppdateras med säkerhetsuppdateringar och säkerställer bästa prestanda. Du kan hålla fokus på ditt företag och lämna det tekniska till oss. Om du behöver hjälp eller vill ändra något i ditt trådlösa nätverk är vi redo att hjälpa dig och kan enkelt göra det utan att besöka din adress.

Cloud management

få kontroll över ditt nätverk idag med en Unifi Cloud Management-lösning hos SWIT:

När du inte har tid för dåligt nätverk

Vi ser till att ditt nätverk täcker

Bra WiFi kräver bra utrustning och planering.

Detta ingår:

Analys av ditt nätverk och installation av Unifi-utrustning

Full wifi-täckning i ditt företag

Inkl. felsökning och kritiskt stöd

Betala bara för de enheter du behöver

Kontakta oss